Primer Dia

dilluns, 1 de febrer del 2010


Primera Part

El tren et deixarà a Figueres, ciutat de naixement de Salvador Dalí. Ens trobarém a l'Estació i anirem a esmorzar alguna cosa al bar Xiroi, a la plaça de l'Ajuntament. Esmorzarém alguna cosa i et portarem a fer una visita a l'Alt Empordà, o mes aviat, alguns dels llocs mes espectaculars de l'Alt Empordà.

Segona Part

A prop d'Espolla (on es fa ví), hi ha un monestir que s'anomena de Sant Quirze de Colera (i està bastant lluny de Colera). El lloc està en reconstrucció, peró es un lloc perfecte per a passar-hi el matí o el migdia, perqué hi toca un sol que fa que s'hi estigui molt bé.
Les antigues pedres del monestir ens fan ser testimonis de la grandesa de la societat medieval i ens les muntanyes que rodejen el lloc donen llocs perfectes per a escenaris de históries d'aventures o de terror.

Tercera Part

A la tarda anirém al Cap de Creus un lloc ventós on els hi hagi, el Cap de Creus es la part mès exterior de la península Ibérica. No hi ha res més fins a Italia, la qual cosa fa que el vent corri sense parar.
El millor d'aquest lloc son les seves formacións rocoses, que donen peu a les caigudes. Per sort per al turista, es una broma que acabo de posar aqui. Hi ha llocs que son verdaderament fantastics: Un lloc on el mar entra per una escletxa a la pedra per a formar un petit estany, adornat per un pont de roca; un altre lloc que sembla un ou de dinosaure peró fet de pedra... I molts mes moments memorables.

Quarta i ultima part

Al vespre, tornarém a casa meva on hi pasarèm el vespre i la nit de tots els dies que estàn per venir. Quan tinguis temps, haurem d'anar a visitar els boscos del voltant de Navata, on visc, i els camps...
A l'empordà sempre hi ha alguna cosa per a descobrir, peró ara a dormir.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

molt be noi k vagi tu enga dw

Narcís Juanola ha dit...

aaaaaaaaaaaaaaaaaalbeert---Go reeds!!

altem ha dit...

Altem llamando a Altem!!!!!!
xd

nachito94 ha dit...

ghgfhgfhdggdh

Unknown ha dit...

tu altem amb debs 1euro€ eh dema mel dons sens falta eh

Anglada ha dit...

alteeem vallma!